18 feb, 12:38
2019
Nieuws

Milsbeek kan goede lijn niet doortrekken, nipt verlies Achates

De laatste zege van Achates uit Ottersum dateert alweer van oktober vorig jaar en ook afgelopen zondag trok Achates, op bezoek bij DSV in Sint Anthonis aan het kortste eind. Nadat de gasten op een 1-0 achterstand waren gekomen kon Jeroey Lekatompessy nog wel de gelijkmaker scoren maar DSV ging met een geruststellende 3-1 voorsprong de rust in. Iets te geruststellend zo leek het, want Achates wist de stand gelijk te trekken. Doelpunten van Siem Loeffen en Jean-Paul ten Haaf schudde de in slaap gesukkelde DSV’ers weer wakker. Die slaagden er maar ternauwernood in om in de slotminuut alsnog de winnende treffer te maken en Achates stond wederom met lege handen. (Foto’s: Scootshoot Fotografie)

SV Milsbeek kon de goede lijn die was ingezet niet doortrekken. Afgelopen zondag kwam directe concurrent Festilent uit Zeeland op bezoek en maakte een eind aan een mooie reeks. Op sportpark De Zwarteweg werd het 0-2 en beide doelpunten vielen in de tweede helft.