vrijdag 21 jun
Huiskamerfestival De Liefde voor Muziek Appartementencomplex de Weijerdonck, Weijerstraat 50 in Boxmeer
Van:
vrijdag 21 jun 2019
19:30
Tot:
vrijdag 21 jun 2019
21:30
Appartementencomplex de Weijerdonck, Weijerstraat 50 in Boxmeer

Huiskamerfestival De Liefde voor Muziek

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

De deuren van appartementencomplex de Weijerdonck staan vrijdagavond 21 juni voor iedereen open tijdens huiskamerfestival De Liefde voor Muziek. Lokale artiesten treden op in woonkamers en andere bijzondere plekken in het gebouw. De bewoners van de Weijerdonck krijgen zo een hoop gezellige bezoekjes en de gasten nemen een kijkje achter deuren waar ze nog nooit zijn geweest. Op visite gaan bij de buren wordt zo een feestje!

Verrassende ontdekkingstocht
Kies een route door het gebouw en laat je verrassen door optredens van lokale artiesten waaronder Mia Dekkers, Toon van Opbergen, Mientje Wever, dameskoor Femmes Kabaal en een jongeren slagwerkgroep van de Boxmeerse Muziekschool. Koren, fanatieke amateurmuzikanten, dichters en buurtbewoners met een verborgen talent: allerlei lokaal talent krijgt een podium tijdens De Liefde voor Muziek.

Bewoners van de Weijerdonck
Knoop tijdens De Liefde voor Muziek gezellig een praatje aan met een van de bewoners van de Weijerdonck. Veel van bewoners van de Weijerdonck krijgen hulp bij het huishouden, ontvangen zorg of gaan naar een dagbesteding. Zij kunnen je alles vertellen over het Boxmeer van 50 jaar geleden en de muziek die zij vroeger luisterden, of klets gewoon gezellig over de concerten die jullie zagen. Artiesten, bewoners en bezoekers sluiten de avond gezamenlijk af, dus proost vooral ook nog even met hen mee!

Inwoners Boxmeer samenbrengen
Het huiskamerfestival is een initiatief van woningcorporatie Mooiland in samenwerking met welzijnsorganisatie Sociom en vrijwilligersorganisatie Club Goud. Zij willen met De Liefde voor Muziek verschillende generaties inwoners van Boxmeer samenbrengen. “We hopen dat buurtbewoners tijdens dit bijzondere event eens binnenwandelen bij de Weijerdonck en contact leggen met de bewoners. Muziek verbindt mensen, en we hebben gemerkt dat er onder bewoners enorm veel liefde voor muziek bestaat” aldus Petra Spanjers, Wijkconsulent van Mooiland.

De Liefde voor Muziek is gratis toegankelijk, maar omdat er maar beperkt plek is moet je wel reserveren. Dit doe je door een mail te sturen naar samantharegeer@sociom.nl De deuren gaan vrijdag 21 juni om 19.30 uur open. Tot 21.00 uur zijn er huiskamerconcerten, daarna sluiten we samen de avond af. Het adres is Appartementencomplex de Weijerdonck, Weijerstraat 50 in Boxmeer


Bekijk op kaart