donderdag 26 sep
Lezing Natuur- en Landschapsfotografie Buitenhuis bij Kinderboerderij Buiten-gewoon, Beukenlaan 8, 5363 RA Velp
Van:
donderdag 26 sep 2019
20:00
Tot:
donderdag 26 sep 2019
22:00
Buitenhuis bij Kinderboerderij Buiten-gewoon, Beukenlaan 8, 5363 RA Velp

Lezing Natuur- en Landschapsfotografie

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Donderdag 26 september staat natuur -en landschapsfotografie centraal tijdens een lezing van IVN Grave. Deze presentatie wordt gegeven door de bekende fotograaf van onder andere de Maashorst, de Hr. Hans Koster.
Wie geïnteresseerd is in fotografie en/of de Maashorst zal deze avond erg waarderen; Hans Koster is een natuurfotograaf en laat bijzondere foto's zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet voert natuurbeleving de boventoon met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd.
Op deze avond zal hij een presentatie geven en ons tevens voorzien van enkele handige tips en trucs om foto’s zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe ze tot stand zijn gekomen, waar je op moet letten… etc. Kortom een inspirerende avond voor iedereen die graag foto's maakt en geniet van onze prachtige natuur!

Aanmelden
Belangstellenden voor deze avond dienen zich voor 25 september aan te melden bij:
Wil Ariëns: e-mail: w.ariens41@gmail.com of tel: 0486-412217.
De kosten voor deze lezing bedragen € 3,-

Werkgroep Natuurfotografie
IVN Grave heeft sinds kort een werkgroep natuurfotografie met als doel kennis delen over natuur en fotografie. Maandelijks maken de leden een fotowandeling door een natuurgebied of landgoed. Ook komen ze elke maand een avond bij elkaar om gemaakte foto’s te bespreken of voor een lezing of workshop over een bepaald thema. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren fotograaf is er plek in de werkgroep. Het is juist de bedoeling van elkaar te leren, elkaar te inspireren en kennis te delen. Meer weten over de werkgroep Natuurfotografie: www.ivn.nl/afdeling/grave.


Bekijk op kaart