Buurtvereniging Zandseveld

Zandsevelddag 17 augustus 2014
1 Augustus 2014
Voor de 37e keer Zandsevelddag te Sint Anthonis!

Op zondag 17 augustus zal de alom bekende Zandsevelddag gehouden worden op het grote grasveld in de wijk Zandseveld, gelegen aan het Zandseveldpad achter Bakkerij de Bakkertjes.
Deze grote rommelmarkt wordt georganiseerd door Buurtvereniging Zandseveld.
De start van de verkoop is om klokslag 13.00 uur en het einde van deze dag zal zijn om 17.00 uur.
Er is vrije entree en iedereen kan vrijblijvend een rondje lopen en genieten van de vele goed uitgesorteerde kramen, zoals speelgoed, kleding, boeken etc. De verkopers zullen allemaal goed herkenbaar zijn door felgroene sjerpen. Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht en zal er ’n luchtkussen staan dat gesponsord is door het Boxmeers Tapijthuis, ook is er ’n kraam waar men lekkere snoepjes kan kopen. In de consumptietent die al vanaf 12.00 uur open is kan men terecht voor een hapje en/of drankje.
De mooiste spullen zullen aan de man gebracht gaan worden door middel van opbod door onze veilingmeester Maarten Luyckx. Ook dit jaar zal het Rad van avontuur draaien voor mooie prijzen, en uit alle verkochte loten zal om 16.30 uur de hoofdprijs, een luchtballonvaart getrokken worden.
Een gedeelte van de opbrengst van de loterij zal dit jaar geschonken worden aan het Platform Gehandicapten Sint Anthonis (PGSA) zij zullen op deze dag ook aanwezig zijn in een kraam om uitleg te geven over het goede werk dat zij doen.

Op zaterdag 16 augustus a.s. zullen de medewerkers van de buurtvereniging in het dorp Sint Anthonis spullen voor de rommelmarkt ophalen. Het ophalen start om 11:00 uur met duidelijk herkenbare ophaalvoertuigen, deze zullen voorafgegaan worden door een geluidswagen.
Om te voorkomen dat de vereniging met een grote partij restafval blijft zitten verzoeken wij u om alleen die spullen aan te bieden die mogelijk voor anderen nog aantrekkelijk of bruikbaar zijn.
Niet opgehaald worden kapotte of onbruikbare goederen, witgoed (bijv. fornuizen, wasmachines, koelkasten), bankstellen, wandmeubelen (grote kasten), matrassen, chemisch afval, verf, asbesthoudende zaken, kapot en/of verweerd tuinmeubilair, plastic bloempotten, surfplanken, ski’s, zonnehemels/banken en sanitair. Het is ter beoordeling van de ophalers of spullen wel of niet worden meegenomen.

Het bestuur van de buurtvereniging verzoekt u de spullen niet te vroeg aan de straat te zetten en alert te zijn op personen die niet bij de ophaaldienst horen. De mensen van de ophaaldienst zijn herkenbaar aan een T-shirt, een sticker of een pet met opdruk van de buurtvereniging. Ook de ophaalvoertuigen zijn duidelijk herkenbaar d.m.v. posters.
Voor informatie en/of het aanmelden van bijzondere mooie spullen of woont u in het buitengebied dan kunt u contact opnemen met José de Kleijnen tel. 06-40659800, zij kan dan een afspraak met u maken om de spullen bij u op te halen. Wij verhuren geen kramen.

Buurtvereniging “Zandseveld” wil U hierbij alvast hartelijk danken voor uw medewerking en we zien U graag op zondag 17 augustus op de 37e Zandsevelddag, om 13.00 uur start de verkoop!!
Contactgegevens
Buurtvereniging Zandseveld
Jan de Kosterhof 7
5845 HD Sint Anthonis

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid