De Peelhistorie Herleeft

Over De Peelhistorie Herleeft
Van harte welkom op de spagina van stichting “De peelhistorie”. Op deze site vind U alles over onze evenementen. In het voorjaar houden we zoals bekend is bij velen de “Ploeg en zaaidag” Een dag waar alle deelnemers hun materiaal kunnen afstellen voor de ploegwedstrijden van het seizoen en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Even lekker bijpraten met mede hobbyisten, informatie uitwisselen of gewoon lekker rondkijken naar de tractoren die er zijn.

In de zomer staat het welbekende oogstfeest op het programma. Een gezellig evenement wat wordt gehouden op 2 dagen. Hier is alles te zien wat men in vroeger tijden deed op de boerderij. Alle facetten komen aan bod die plaats vonden om van koren, gebakken brood te maken. Een scala aan oude stationaire motoren, zoals: lister, bernard, bamford, ruston, wolsly en vele anderen komen aan bod met de bijbehorende machines om van het graan brood te maken. Tevens is er op de zaterdag nog een toertocht waar de oude tractoren door het mooie Brabantse land rijden. Een heerlijke rit waar de mensen genieten op hun oude tractoren zoals: Lanz Buldog, Ursus, Massey Ferguson, MAN, Landini, Zetor, Mc Cormick, Duetz en noem ze maar op. Op de site vindt U alle informatie over beide dagen. Ook inschrijven is mogelijk via deze site.

Verder vindt U nog een agenda, foto’s en een ideeënbus voor mensen die nog leuke ideeën hebben voor het evenement, deze zijn altijd van harte welkom!
Dan rest ons nu nog om U veel kijk plezier te wensen op deze site. Hopelijk is de informatie die u nodig heeft te vinden op onze site www.depeelhistorieherleeft.nl , is dit niet het geval stuur ons dan een mail of een brief. Hier wordt altijd op gereageerd!
Contactgegevens
De Peelhistorie Herleeft
hondsbergweg 4
5843 AT Westerbeek

Geadopteerd door: