09 apr, 15:56
2014
Algemeen
Ingezonden

30 jaar Fietsvierdaagse

Algemene informatie nieuwsbedrijf: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief over de 30ste Fietsvierdaagse Venray, welke georganiseerd wordt door Stichting Fietsvierdaage Venray. Door middel van deze nieuwsbrieven willen wij onze deelnemers informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en nieuwtjes die voor u als deelnemer interessant zijn. Kortom, hier wordt alles verzameld wat te maken heeft met uw voorbereiding en deelname aan deze vierdaagse die dit jaar plaatsvindt van 22 tot en met 25 juli 2014.

Oude tenues nog steeds populair Sinds de 29ste editie van onze evenement hebben onze vrijwilligers de beschikking over nieuwe tenues. De oude tenues, die ruim 15 jaar dienst hebben gedaan, werden ter beschikking gesteld aan de vrijwilligers als herinnering. Deze oude tenues zijn nog steeds populair zoals uit bijgaande fout blijkt. Deze foto is gemaakt door 2 vrijwilligers die op vakantie zijn geweest in Chiang Mai, Thailand. Zoals jullie zien zijn deze mannen nog blij met de oude shirts.

Voorinschrijving voor de 30ste Fietsvierdaagse Venray Als u via onze site inschrijft en direct betaalt, ontvangt u een korting van € 2,- per persoon. Schrijf dus nu in! De voorinschrijving via de site sluit op dinsdag 8 juli 2014. Bij voorinschrijving, onder de voorwaarde dat de daarbij behorende betaling uiterlijk binnen 14 dagen na voorinschrijving op bankrekeningnummer 12.81.40.631 ten name van Fietsvierdaagse Venray is bijgeschreven, krijgt u € 2,00 korting per persoon (niet op daginschrijving). Hebben wij uw betaling niet tijdig ontvangen dan zijn wij genoodzaakt om uw inschrijving te annuleren. Vergeet niet om uw betalingskenmerk te vermelden.

Meimaand Fietsmaand - De oversteek De Fietsvierdaagse Venray organiseert dit jaar voor de 5e maal een prachtige gezinsfietstocht van ongeveer 37 km in het kader van Meimaand Fietsmaand. Dit is een prima voorbereiding op de 30ste Fietsvierdaagse Venray. Deze gezinsfietstocht heeft de naam “De oversteek” gekregen. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het enorme aanbod aan cultuur, kunst, en natuur wat Venray en omgeving rijk is. Bovendien gaat de route via het fietsveer van Tante Jet over de Maas. Deze veertocht is voor de deelnemers gratis. Meer informatie is lezen op onze site

Foto's uit de oude doos Voor onze 30ste editie zijn wij op zoek naar foto’s van de Fietsvierdaagse Venray uit de beginjaren en in het bijzonder van de edities van 1985 t/m 1994. Heeft u foto’s die u met ons wilt delen kan kunt u deze digitaal sturen naar info@fietsvierdaagse-venray.nl.

Is het niet mogelijk om deze foto’s digitaal aan te leveren dan kunt u deze opsturen naar Stichting Fietsvierdaagse Venray onder vermelding van “foto’s oude doos“ Postbus 270, 5800 AG Venray dan scannen wij ze in en sturen ze dan z.s.m. terug. (maximaal 4 foto’s aub)*** Svp uw naam, adres en woonplaats vermelden en tevens aangeven op welk jaar de foto betrekking heeft. Ook korte anekdotes van enkele regels zijn van harte welkom. De ingezonden foto’s zullen een speciaal plaatsje krijgen tijdens de 30ste editie en worden ook geplaatst op onze site en op onze facebooksite. Wij hopen veel nostalgische foto’s te mogen ontvangen. Bekijk hier de foto's die wij al hebben ontvangen.

Kijk voor de complete nieuwsbrief op: http://app.budgetmailer.com/view-online/677A567077323175546D553D/6D4A43506873472F4D78773D