2018
Nieuws

Astrantia haalt flink uit, nederlaag HRC

Een nat en zwaar veld op sportpark De Heikant was voor Astrantia geen reden om het rustig aan te doen, integendeel. Het leek alsof de mannen uit Middelaar dit juist aangrepen om eens lekker uit de slof te schieten en Menos uit Landhorst een flink pak slaag te geven.

Astrantia had vanaf het begin het beste van het spel en na 20 minuten maakte Sjuul Hermsen de 1-0 uit een onderschepte terugspeelbal. Astrantia bleef aandringen en tien minuten later gaf Jules de Boer na een pass van Willem Kroon een voorzet die door Hans Kroon werd binnen getikt. Menos was niet bij machte het tij te keren en nog voor rust maakte Hans Kroon de 3-0 uit een corner van Jules de Boer.

Na de rust kwam Menos aanvankelijk iets sterker uit de kleedkamer maar al in de 55ste minuut scoorde Hans Kroon de 4-0 op aangeven van Jos Lemmen na een verre pass van Willem Kroon. Een minuut later al was Hans Kroon de aangever voor de 5-0 van opnieuw Sjuul Hermsen. Ondertussen wist Menos ondanks enkele uitvallen de weg naar het doel van Astrantia niet echt te vinden en in de 60ste minuut zette Willem Kroon op een pass van Jos Lemmens de kroon op het werk, eindstand 6-0.

Foto’s: Marieke Lemmen

HRC ’27 ging afgelopen zondag op bezoek bij VV De Zwaluw in Oeffelt in de hoop op een verrassing bij de nummer twee in de vijfde klasse. Op Sportpark Hogehoek werd in de eerste helft nog goed tegenstand geboden en pas na een kwartier in de tweede helft brak de thuisploeg de ban en gooide de wedstrijd open. HRC had snel een antwoord en wist door een doelpunt van Jos Althuizen de gelijkmaker te maken. Het mocht jammer genoeg niet baten want De Zwaluw schoot met scherp en maakte korte metten met de mannen uit Afferden, eindstand 3-1.

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Astrantia haalt flink uit, nederlaag HRC verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »