16 dec, 09:51
2019
Nieuws

DEV-Arcen verliest thuiswedstrijd in Wanssum

De geplande thuiswedstrijd van DEV-Arcen van afgelopen zondag werd eigenlijk afgelast vanwege de omstandigheden op sportpark De Hondsberg in Arcen. De teams kwamen tot een creatieve oplossing om het duel toch te kunnen laten plaatsvinden door de uit- en thuiswedstrijd om te ruilen, want het veld bij SV United in Wanssum was wel bespeelbaar. Zo werd deze topper in de vierde klasse toch gespeeld waarbij uiteindelijk SV United aan het langste eind trok en als koploper de winterstop in gaat. DEV-Arcen moet voorlopig afhaken in de strijd om de titel.

Foto’s van Bèr Geurts >>>

Voor rust was het vooral DEV-Arcen dat het spel dicteerde en de grootste kansen had, maar als je die dan niet verzilverd treedt een aloude voetbalwet in werking en zo kwam het dat SV United op een 1-0 voorsprong kwam.

In de tweede helft werd het zelfs 2-0 en leek het voor Arcen gedaan. Toch werd het nog even spannend toen Jordy Valckx in de slotfase de aansluitingstreffer scoorde, maar enkele minuten later maakte SV United de 3-1 wat tevens de eindstand was.

DEV-Arcen verliest thuiswedstrijd in Wanssum

De geplande thuiswedstrijd van DEV-Arcen van afgelopen zondag werd eigenlijk afgelast vanwege de omstandigheden op sportpark De Hondsberg in Arcen. De teams kwamen tot een creatieve oplossing om het duel toch te kunnen laten plaatsvinden door de uit- en...

FAST thuis kansloos tegen Sliedrecht Sport

Regerend landskampioen Sliedrecht Sport kwam hedenmiddag, op zondag 15 december op bezoek bij de volleybalsters van FAST in de Activiahal in Sint Anthonis. Het werd een eenzijdige wedstrijd die de gasten met 0-3 wonnen, setstanden 16-25, 20-25 en 17-25....

Het bericht DEV-Arcen verliest thuiswedstrijd in Wanssum verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »