26 aug, 06:19
2022
Nieuws

Dode en drie zwaargewonden bij ongeluk in Ledeacker

Bij een ongeluk op de Quayweg in Ledeacker zijn vrijdagochtend meerdere gewonden gevallen. Er is één dode gevallen en drie slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Alle slachtoffers zaten in een auto die van de weg raakte en over de kop sloeg. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar een mogelijk vijfde slachtoffer, maar niemand is gevonden.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf. Volgens een 112-corrrespondent zou de auto in de berm geraakt zijn, zou die daarna zijn gaan tollen en over de kop geslagen zijn. Er was geen ander verkeer betrokken bij het ongeluk.

Een van de slachtoffers werd na het ongeluk in de sloot gevonden. Volgens de politie zijn alle drie de slachtoffers niet aanspreekbaar. Volgens de politie is er enige tijd nog sprake geweest van een mogelijke vijfde inzittende. "Er is in de omgeving uitgebreid gezocht met onder meer een politiehelikopter en speurhonden, maar er is geen vijfde slachtoffer gevonden. We gaan nu uit van in totaal vier slachtoffers", laat de woordvoerder weten.

Vanwege het ongeluk is de weg afgesloten. Onder meer politie, brandweer en een traumahelikopter waren aanwezig. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »