25 okt, 11:16
2018
Nieuws

Ex-coach Ziemba nu technisch manager FAST

De volleybalorganisatie FAST heeft de functie van Technisch Manager ingevuld. Het sportieve gedachtegoed van de stichting die actief is in de Top van Noord Limburg en in oostelijk Noord-Brabant wordt bewaakt en uitgedragen door de Poolse oefenmeester Jacek Ziemba.

De trainer die drie seizoenen de eredivisieselectie trainde, en momenteel aan het roer staat bij de talentenschool FAST Academy is bereid gevonden technische sturing te geven over de stichting. Met de aanstelling van Jacek Ziemba richt het bestuur van FAST zich op de lange termijn.
De Technisch Manager richt zich op het volleybaltechnische vlak. Hij ondersteunt bij het realiseren van de doelstellingen van de organisatie zoals het uitstippelen van het beleid, het bewaken van technische lijnen en opleidingsniveau, onderhoudt contacten met de collega-verenigingen en houdt zich bezig met de scouting van de volleybaltalenten. De verantwoording voor het Eredivisieteam ligt onverminderd bij trainer Harmen Bijsterbosch.
Het bestuur van FAST juicht het toe dat de vakkennis van de ervaren volleybaltrainer beschikbaar blijft voor de organisatie die geworteld is in Sint Anthonis en Gennep. Jacek Ziemba ziet zijn benoeming als vervolgstap naar een professioneel groeiende organisatie en wil zijn kennis inzetten om de positie en rol van FAST in de regio en landelijk te versterken.

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Ex-coach Ziemba nu technisch manager FAST verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »