01 apr, 12:37
2019
Nieuws

HRC blijft maar winnen, nederlaag Astrantia

Astrantia uit Middelaar ging vol goede moed – de thuiswedstrijd werd immers gewonnen – op bezoek bij VV Sambeek, maar begon matig aan de wedstrijd. De thuisploeg kwam na tien minuten op voorsprong via een penalty, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam Astrantia beter in de wedstrijd. Na een half uur spelen was het Bram Goossens die met een kopbal de gelijkmaker scoorde en zo de ruststand bepaalde. Vlak na de pauze kwam Sambeek weer op voorsprong en halverwege de tweede helft werd het zelfs nog 3-1.

HRC ’27 uit Afferden is aan een imponerende zegereeks bezig want ook de thuiswedstrijd tegen SVS uit Stevensbeek werd weer gewonnen. Na de zevenklapper die HRC vorige week in Stevensbeek uitdeelde zou de wedstrijd op sportpark De Alverman geen probleem moeten zijn. De 3-1 zege kwam echter moeizamer tot stand dan vooraf gedacht. De openingstreffer door Jan Boumans van HRC kwam uit een penalty en de 2-0 werd gescoord door Kay Heijligers. Daarmee leek de thuisploeg op koers maar het was SVS dat op slag van rust de 2-1 maakte en zo werd het toch nog spannend. De verlossende treffer van HRC viel in de laatste minuut door een doelpunt van Patrick van Santen.

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht HRC blijft maar winnen, nederlaag Astrantia verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »