22 okt, 12:58
2018
Nieuws

Winst voor HRC en Astrantia

Astrantia heeft de lastige uitwedstrijd bij Merselo met 2-3 gewonnen door doelpunten van Tim Sengers, Jules de Boer en Willem Kroon. Evenals voorgaande wedstrijden moest Astrantia zich terugvechten na een vroege tegentreffer maar mocht uiteindelijk de drie punten meenemen naar Middelaar. (Foto: Marieke Lemmen)

Op sportpark De Alverman kreeg HRC ’27 uit Afferden bezoek van het nog puntloze VV Menos uit Landhorst. HRC startte deze wedstrijd dan ook als favoriet voor de eindzege maar zo eenvoudig als dat klinkt ging het niet. Menos gaf goed partij en wist tot tweemaal toe een achterstand goed te maken. Kay Heijligers opende al in de eerste minuut de score en Huub van de Venn maakte na een half uur de 2-1. Meteen na rust scoorde Menos weer gelijk en het duurde tot ruim een kwartier voor tijd toen eerst Kenny Franken en daarna Jos Althuizen de eindstand op 4-2 bepaalden.