Apotheek Beugenseweg

Gratis LongCheck Gratis LongCheck Apotheek Beugenseweg

Gratis LongCheck

Samen met jou kunnen we in een paar stappen vaststellen of jouw geneesmiddelen beter afgestemd kunnen worden op jouw wensen en behoefte. Dit doen wij o.a. door het gebruik van jouw medicijnen te...

» Lees meer

Deze aanbieding direct ontvangen?

Meer informatie over Gratis LongCheck
Samen met jou kunnen we in een paar stappen vaststellen of jouw geneesmiddelen beter afgestemd kunnen worden op jouw wensen en behoefte. Dit doen wij o.a. door het gebruik van jouw medicijnen te bespreken, aandacht te besteden aan je inhalatietechniek en je eventuele hulpmiddelen (inhaler of voorzetkamer). Omdat COPD-patiënten een grotere kans hebben op een te laag gewicht zullen we hier tijdens dit gesprek indien relevant ook aandacht aan besteden. In circa 15 minuten tijd voeren we deze LongCheck uit en geven wij je graag waardevolle adviezen. Uiteraard is er ook ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden. Indien er verbeteringen in jouw medicatiegebruik mogelijk zijn, nemen wij in overleg met jou contact op met je arts.

Aandacht voor je longen bij Alphega apotheek Beugenseweg
Goede zorg en advies over medicijnen voor al onze klanten is ons streven. Wij besteden regelmatig extra aandacht aan een bepaalde aandoening. Zo willen wij nog betere zorg verlenen aan onze klanten.

Hoe kom ik in aanmerking voor deze LongCheck?
Om alle tijd voor je vrij te kunnen maken, willen we je vragen een afspraak te maken. Eenmaal per jaar nodigen we clienten met astma of COPD medicatie uit voor de LongCheck. Mocht je dat moment niet kunnen, maak dan een afspraak door ons te bellen, mailen of langs te komen in de apotheek. Het is belangrijk dat je de geneesmiddelen die je gebruikt voor je astma/COPD en eventuele voorzetkamer meebrengt naar het adviesgesprek in de apotheek!

Gratis Inhalatie check-up
Heb jij (of je kind) een longaandoening en gebruik je hierbij medicijnen om te inhaleren? Vraag naar de gratis Inhalatie check-up. Bij de Inhalatie check-up ga je in gesprek met de apotheker(sassistent) om te kijken of de medicijnen optimaal worden gebruikt. Je neemt voor dit gesprek alle medicijnen die je thuis hebt mee naar de apotheek en tijdens het gesprek ontvangt je tips en adviezen, bijvoorbeeld over de manier van inhaleren. Voor een optimale werking van je medicijnen is het belangrijk om jaarlijks alle handinhalers en voorzetkamers te vervangen. Als je hier gebruik van maakt neem deze dan ook mee naar de apotheek, dan wordt dit meteen tijdens het gesprek meegenomen. Je kunt hiervoor in je Alphega apotheek of telefonisch een afspraak maken.

Astma & COPD
Alle informatie over Astma en COPD vind je in de folder Astma en COPD op onze website: www.apotheekbeugenseweg.nl onder Zorg & Diensten => LongCheck.
Contactgegevens
Apotheek Beugenseweg
Beugenseweg 11a
5831LP Boxmeer