Stichting Meerdaags Wandelevenement Venray

Hensenius hapt.
29 Augustus 2020
Onder het toeziend oog van Godefridus Henschenius (beeld op het Henseniusplein) vindt dit jaar, naast het wandelevenement de tweede editie plaats van het food festival “Hensenius Hapt” plaats.
Godefridus Henschenius (Venraynaar Gaert Henskens) was een groot geleerde op het gebied van de moderne geschiedschrijving. Het kan dus niet anders zijn dat het Meerdaags Wandelevenement Venray en food festival Hensenius Hapt geschiedenis gaan schrijven………

De dorstigen laven en de hongerigen voeden, daar weten ze in Venray wel raad mee. Gedurende het Meerdaags Wandelevenement Venray slaan verschillende Venrayse restaurateurs de handen ineen voor het Food Festival Hensenius Hapt.

Gedurende het driedaags festijn zal een keur aan gerechten geserveerd worden op het Henseniusplein. Onder andere Gastrobar Tof, Wijn en Bistrobar Samen, Steaks and More en Proeflokaal Goesting hebben zich al achter dit initiatief geschaard. Daar de datum van het wandelevenement naar achter geschoven is wordt tijdens het evenement rekening gehouden met eventuele koudere weersomstandigheden. Voor een overkapping en de nodige verwarming wordt dan ook gezorgd. Vanzelfsprekend houdt de organisatie de richtlijnen van het RIVM in acht bij de opzet van Hensenius Hapt.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Stichting Meerdaags Wandelevenement Venray
Zilverschoon 39
5803 MA Venray